Log ind   |  
Kontakt Minimer

Driftleder Frede Frost
Tlf.: 98 93 41 71
E-mail: kontakt@sindal-vand.dk

Driftsinfo Minimer

 Vandforsyningen kører normalt.

Vi har fået analyseret for desphenyl-chloridazon på udpumpningen på vandværkerne, der er ikke fundet spor af stoffet, fremover vil vi følge op på det i forbindelser med de regelmæssige kontroller på boringerne. Der er også analyseret for 34 stk. andre pesticider, hvor der heller ikke er fundet noget.

Gaderenoveringer i 2018 : Vi følger Hjørring Vandselskab for separering af regn og spildevand. Det drejer sig om Finlandsgade, Fynsgade, Sjællandsgade, Skolegade og Danmarksgade.

 
Forside Minimer

Sindal Vandværk søger ny medarbejder. Læs mere herVelkommen til Sindal Vandværk


Sindal Vandværk A.m.b.a. har  2570 forbrugsmålere og udpumper årligt ca. 385.000 kubikmeter i ca. 250 km ledningsnet, forsyningen dækker, Sindal, Astrup, Hørmested og Tolne. Vi er af Hjørring Kommune i vandforsyningsplanen udpeget som et primært vandværk og være parate til at hjælpe nabovandværker, vi kan ikke forvente at andre vandværker kan gå ind med forsyning til os, vi skal derfor have en ekstra  forsynings sikkerhed både for os selv og på sigt være klar til at hjælpe vore nabovandværker.  Derfor er vandværket udbygget i 2012 - 13  således at vandværket er opdelt i to sektioner og har fået en større kapacitet.  

 Copyright 2010 by DotNetNuke Corporation